Voorwaarden Blue Sky Aviation

Participatieprogramma

  • Elke partner investeert in de cvba Blue Sky Aviation een bepaalde som afhankelijk van het gekozen vliegtuig waar men denkt het meest mee te zullen vliegen.
  • Deze investering is een éénmalige instapkost waarbij de partner mede-aandeelhouder wordt in de cvba Blue Sky Aviation. Op deze manier verwerft men het recht om jaarlijks vlieguren op te nemen met het gekozen vliegtuig.
  • Elke vlucht wordt uitgevoerd als een privé vlucht waarbij u als medeaandeelhouder van BLUE SKY kan genieten van het voordeel om te vliegen met een eigen privé toestel zonder de kost te hebben van de enorme investeringen die gepaard gaan wanneer u een vliegtuig solo zou aanschaffen.

Categorieën van deelname
Er zijn verschillende deelname pakketten bepaald waaruit de partner kan kiezen in functie van zijn vliegbehoefte:

  • Starter package
  • Frequent flyer
  • Gold package

Meer uitleg hierover geven wij graag bij onze eerste persoonlijke ontmoeting.

Deelname in de kostenstructuur
Elke partner zal een bijdrage doen in de jaarlijkse vaste kosten van het toestel. Deze vaste kosten zijn onder andere stalling van het vliegtuig, verzekering, training van piloten etc. Deze worden maandelijks doorgerekend en zijn in functie van het gekozen programma.

Elke partner zal de variabele kosten enkel aangerekend krijgen wanneer hij gebruik maakt van zijn toestel. Deze kosten zijn in functie van de vliegtijd en ook het gekozen vliegtuig. Wat uniek is bij Blue Sky Aviation is dat de vliegtijden worden berekend op basis van de werkelijk gevlogen vliegtijden (wielen van de grond-wielen aan de grond). Niet op basis van wanneer het toestel wordt opgestart: dit levert als snel 10 tot 20 minuten winst!

Elke partner zal kosten per vlucht worden berekend onafhankelijk van het aantal vlieguren. Deze kosten zitten in de piloten, de vluchtvoorbereiding, eventuele catering of dranken aan boord, kranten, landing & handlingkosten etc.  

JOIN THE CLUB!
Voor meer informatie en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@breda-airport.eu

Toestel: Pilatus PC-12 NG
De Pilatus PC-12 NG is een uniek toestel dat werd gebouwd door de gereputeerde Zwitserse vliegtuigbouwer Pilatus Aircraft Ltd.

Pilatus staat voor betrouwbaarheid, hoogwaardige techniek, ervaring én Zwitserse precisie. De Pilatus PC-12 NG combineert een comfortabele en luxueuze cabine met flexibiliteit, prestaties, een groot vliegbereik en een interessant prijskaartje.

Ruimte en comfort
De PC-12 NG beschikt over een zeer ruime cabine die tal van mogelijkheden biedt voor personentransport in VIP- of commutor configuratie met veel bagageruimte. Er zijn verscheidene versies mogelijk zoals 4 seats, 6 seats of 8 seats.

Het toestel is uitgerust met een afgescheiden toilet en een praktische cargo deur.
De afwerking van interieur en exterieur is van zeer hoge kwaliteit. Voor het interieur design werd een beroep gedaan op BMW designworks.

Economisch en veilig
Aankoop, operations- en onderhoudskosten zijn dé sleutelfactoren als het om economisch rendement gaat. In deze context is het single-engine concept een geslaagde en veilige keuze!

De aankoopkost van een vliegtuig met een uitstekende, betrouwbare en gesofisticeerde turbine motor is duidelijk lager dan eender welk ander vergelijkbaar toestel.
Je bespaart niet enkel op de aankoop, maar ook op het brandstofverbruik en de onderhoudskost van de motor (ca 50% besparing t.o.v. een jet).

Bestemmingen
De Pilatus PC-12 NG is zo wendbaar dat hij zowel op verharde als niet verharde luchthavens mag landen. Dit toestel kan op de meeste gekende Europese luchthavens vliegen maar ook luchthavens als Courchevel en Goodwood zijn voor dit vliegtuig geen enkel probleem (mits de juiste weersomstandigheden).