Houdt deze pagina in de gaten voor interessante nieuwtjes/updates over Breda International Airport


Social Sofa project op Spottersplek

Nu de zon gaat schijnen en er langzaam weer meer mogelijk is door versoepelende maatregelen start Halderberge langzaam weer op. Mensen gaan naar buiten om te fietsen en te wandelen. Een van de plekjes in Halderberge waar je mooi kunt recreëren in Halderberge is de spottersplek bij Breda International Airport.

Op initiatief van Breda International Airport wordt deze spottersplek in de komende maanden geïnformeerd tot een prachtige ontmoetingsplek voor spotters, fietsers, wandelaars en motorrijders. Door een bijdrage van de Economische Koepel Halderberge en Visit Halderberge wordt hier een ontmoetingsplek met social sofa's en een social wall gemaakt.

Samen bouwen
Dit community art project wordt samen met inwoners van Bosschenhoofd en de omgeving vorm gegeven. De social sofa is een project om de buurt en de omgeving te leren kennen en de leefbaarheid te verbeteren door samen sofa's te beplakken met mozaïeksteentjes. Er staan ​​banken over de hele wereld op basis van dit Tilburgse idee.

OPROEP: ontwerpers en creatievelingen gezocht! 
Er is geen beter moment om met dit initiatief te beginnen. De coronacrisis loopt op zijn eind en we snakken naar contact en samenzijn. Halderbergse kunstenaars worden gevraagd ontwerpen te maken voor de muur, sofa en hockers. Ben je creatief en wil je jouw ontwerp vereeuwigd zien op de spottersplek? Je kan je ontwerpen inleveren tot 28 april. Of ga je liever mozaïeken aan de muur? We zoeken inwoners en omwonenden die het leuk vinden samen met anderen hun steentje bij te dragen aan dit bijzondere project.

Meer informatie
Neem een ​​kijkje op de Facebookpagina van Social Sofa Halderberge voor meer informatie over de ontwerpen, het aanleveren van ontwerpen en om je aan te melden als vrijwilliger voor het mozaïeken.

Voor meer informatie over het project Spottersplek Breda International Airport kunt u contact opnemen met Wim Hofstede: 

Mail: Wim@visithalderberge.com Tel: 06-50214511Breda International Airport vaccinatie locatie in West-Brabant

Foto: BN-de stem

De GGD West-Brabant heeft in april vier extra locatatie ingericht waar mensen een vaccin junnen halen tegen het coronavirus. De nieuwe locaties zijn Breepark Breda, Roosendaal, Almkerk en Breda International Airport in Bosschenhoofd. Het totale aantal vaccinatielocaties in de regio komt daarmee op zes.

Op het vliegveld in Bosschenhoofd zijn 2 hangars gereed gemaakt als priklocatie. Begin mei gaat de locatie op breda International Airport operationeel.
De locatie op breepark is al enige weken in gebruik.

De vaccinatielocatie ligt aan de zuidkant van het vliegveld.
Ingang is bij de terminal aan de Bredasebaan. Er is ruim gelegenheid tot parkeren, de locatie is ook bereikbaar per fiets.

Breda International Airport is samen met Breda Aviation, restaurant Bargo en Forum Group ontzettend trots om op deze manier bij te kunnen dragen aan de strijd tegen corona.Vanaf Hemelvaartsdag 13 mei 2021

(en vrijdag 14 mei t/m zondag 16 mei)

Met o.a. dagverse aardbeien & asperges.


Tijdens Hemelvaartsweekeinde wordt het echt Brabants gezellig op Breda Airport!

 

Weekend. Even rust en de tijd om plannen te maken voor de komende weken. Nu de overheid de Corona-regels voor vliegers via NOTAM heeft verruimd, mag eindelijk het hele gezin weer mee. Of maximaal één vriend van buiten de familie. Er kunnen dus weer plannen worden gemaakt voor leuke trips met het club-, eigen- of huurvliegtuig.

 

Breda International Airport zorgt ervoor dat onze faciliteiten in optima forma voor je klaarstaan. Corona-proof en veilig voor iedere bezoeker. Met een extra snufje Brabantse Gezelligheid om er een gedenkwaardige topdag van te maken. Wat kun je verwachten op Breda Airport/EHSE tijdens Hemelvaartsdag?

 

De gratis koffie, thee en de vier gratis uitleen fietsen voor bezoekende vliegtuigen waren er altijd al.

 

Daar voegen we tijdens Hemelvaart aan toe:

  1. Alle bezoekende vliegtuigen krijgen een GRATIS BAKJE AARDBEIEN, echt vers van het land. Liefhebbers kunnen meer kopen tegen democratische prijzen.

 

  1. West-Brabant is de regio van asperges en aardbeien. Op Hemelvaartsweekend hebben we asperges, eerste kwaliteit, dagvers gestoken, geschild en hygiënisch verpakt voor €9,00 per kilo (circa 16 asperges/portie voor 2 personen). TIP!!: voor je vertrek telefonisch aangeven hoeveel kilo je wilt. Dan ligt het voor je klaar bij aankomst op EHSE!

 

  1. En natuurlijk is er het terras van restaurant Bargo aan de zuidzijde, terras van restaurant De Cockpit aan de noordzijde en de frietwagen van Kees Snack op de spottersplek beschikbaar. . Nabij restaurant Bargo zijn parkeerplekken beschikbaar, B1 tot en met B4. Ook kunt u bij het restaurant uw landingsgeld afrekenen

 

Met de vier gratis beschikbare fietsen ben je in een wip aan en overkant van het veld. Al wandelend binnen 5 minuten. Wil je je bestelling liever nuttigen bij je vliegtuig? Je kunt à la carte bestellen via de Havendienst. Onze ophaalservice levert alles bij je vliegtuig af. Voor afvalbakken vlakbij de flightline wordt gezorgd.

 

Voor meer acties houd onze social media kanalen in de gaten voor de details!

Breda Airport Team - Havendienst/Tower: +31-(0)-645138843 - events@breda-airport.eu

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en informatie over Breda International Airport digitaal. Vermeld in de mail uw naam en uw e-mailadres, zodat wij uw aanmelding kunnen verwerken. Indien de link op deze pagina niet werkt, kunt u zelf een e-mail met boven genoemde gegevens sturen naar info@breda-airport.eu

Inschrijven nieuwsbrief