Spottersplek

De spottersplek bij Breda International Airport krijgt in 2021 een nieuw jasje. Samen met Social Sofa , kunstenaars en inwoners van Halderberge gaan we hier de komende maanden bouwen aan een mooie spottersplaats waar de geschiedenis van de luchtvaart op Seppe / BIA centraal staat.

De social sofa is een concept van community art, een kunstwerk van en voor de maatschappij waar je volop gebruik van kunt maken. Het maakt van de spottersplek een ontmoetingsplek voor luchtvaartliefhebbers, maar ook voor fietsers en wandelaars, recreanten en toeristen.

De spottersplek wordt ontworpen door kunstenaars uit Halderberge. Één ontwerp wordt uitgewerkt voor een in het oog springende social wall, 4 social hockers en een social sofa. De hockers en sofa worden in de sociale werkplaats van social sofa bewerkt, de social wall wordt een project van en voor inwoners uit de omgeving.

De spottersplek is een initiatief van Breda International Airport in samenwerking met de Economische Koepel Halderberge , Kunstenaarscollectief Halderberge en Visit Halderberge .

Bijdragen?

Vind je het leuk om letterlijk en figuurlijk een steentje bij te dragen aan de sociale muur? Dat kan! We zoeken creatievelingen die tussen eind mei en eind augustus hebben om regelmatig mee te werken aan de social wall. Uiteraard gebeurd dit met onbekendename van eventuele maatregelen.

Neem contact op voor meer informatie.

Bank adopteren?

De spottersplek is een publieke plaats waar, in de zomermaanden, veel bezoekers op af komen. Nu al, dat zal met de plaatsing van de muur, sofa en hockers alleen maar meer zijn. Als ondernemer kan je bijdragen aan dit project. Neem contact op via wim@visithalderberge.com voor meer informatie.